Retail Display

OSS Nordic är det självklara valet som leverantör av retail display-material. Dessa produkter är ofta det som får budskapet att kunna placeras precis där man behöver det. Det är ofta små, geniala konstruktioner som är framtagna för att kunna hålla eller presentera en specifik produkt så att den exponeras på allra bästa sätt.

Med dessa tusentals produkter och detaljer har vi arbetat och utvecklat lösningar med i många år och vet vad som funkar bäst i olika miljöer.

Standardprodukter

Med vårt exklusiva avtal med den italienska producenten Synco erbjuder vi ett stort utbud av standardprodukter, t ex:

Priskantslister
Datalister
Broschyrställ
Skylthållare
Akrylställ
Snäppramar
Ramar på stativ
Bockade plastfickor
Trottoarpratare

Kundanpassade lösningar

Vi erbjuder även kundanpassade lösningar där vi efter behovsanalys presenterar kreativa lösningsförslag för bästa möjliga lösning. Det kan gälla en ny skylthållare, ett plexiställ eller kanske ett nytt tråg med pusher. I en prototypfas testas lösningen i butiker och efter utvärdering/godkännande sammanställs specifikationer och produkten produktionsstts.

Utveckling och trender

Tillsammans med Syncos utvecklingsavdelning jobbar vi med att ständigt hitta nya lösningar. Vi får genom dem även information om nyheter och trender från hela Europa. Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda er bättre och nya lösningar, detta för att ni ska kunna ge era kunder en ännu bättre köpupplevelse.

Produktinformation

Nedan finns våra produkter med detaljinformation.

Plastfickor och Akrylställ

Shelf Management

Priskantlister & Datalister

Kampanjhållare & Magnetarmar

Ramar med och utan stativ

Avdelare

Avdelare Spiffero

Pushers

Rolly Automatisk varuframmatning

Fastfacing – Flo

Läs om våra relaterade tjänster här:

PROJEKTLEDNING
LAGER
DIGITALA TJÄNSTER