Företaget

OSS Nordic är ett företag verksamt inom företagsprofilering, vi hjälper företag och organisationer med deras grafiska profil och hjälper till att bygga deras varumärken.

Vi är även experter på butikskommunikation. Genom att förstå din affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som vi delar med oss av till våra kunder.
OSS Nordic AB startades i september 2017 och är verksamt inom Norden. OSS har ett heltäckande produkt- och tjänsteutbud vilket ger oss bästa möjlighet att erbjuda kostnadseffektiva och professionella lösningar till våra uppdragsgivare. Vår målgrupp är företag som har behov av vårt produkt- och tjänsteerbjudande samt de som uppskattar vår erfarenhet och därmed också den rådgivning som vi kan erbjuda.

Geografisk placering

OSS Nordic AB har sitt säte i Sollentuna utanför Stockholm. I Sollentuna finns försäljnings-, design- och projektkontor. Försäljningskontor har vi i Göteborg, Jönköping och i Sveg. Lager och logistik finns i Jönköping.

OSS Nordic samarbetar med

Novela Oy
Produktion av grafiska produkter, dataskärning, fräsning i olika material

KariPlast Oy
Produktion av retail display-produkter

AdDekor AS
Produktion av grafiska produkter