Vårt tjänsteerbjudande

En trygghet för dig och dina uppdrag är att du alltid kan lita på vår erfarenhet och vår rådgivning. Ett svar på dina frågeställningar är endast ett samtal bort och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska veta att du har en partner att lita på.

projektledning

Projekttjänster

Alla projekt behöver ett vakande öga och vissa behöver handfast styrning. Oavsett om du väljer att låta OSS ta ett helhetsansvar eller om vi projektleder en del av ditt uppdrag kan du känna dig trygg med att ditt projekt är i goda händer.

Läs mer

produkttjänster

Produkttjänster

Till många produkter vi levererar finns ett antal tjänster som vi tillhandahåller. Några exempel är service, montage, lager och logistik.

Läs mer

ateljetjanster

Ateljétjänster

När du lämnar ditt uppdrag till OSS vet du att vi håller koll på allt som rör din grafiska profil och att vi kontrollerar alla underlag noga och anpassar för aktuell produktion. Du får också tillgång till alla våra övriga ateljétjänster.

Läs mer

digitala tjanster

Digitala tjänster

I det dagliga arbetet behöver man bra verktyg för att få överblick och kontroll. Ibland är det viktigaste att spara dyrbar tid. Vi har effektiva lösningar för korrekturhantering, webshop, butiksdata och projekthantering.

Läs mer